zondag 26 oktober 2014

Mijn eerste makeup tutorial!



Mijn eerste makeup tutorial is een feit! Nog niet perfect dat weet ik, maar dit is mijn eerste echte video en ook de eerste keer dat ik film met mijn nieuwe camera. De video's en beschrijvingen zullen in het engels worden gedaan omdat ik een instagram account heb @makeupbyeline waar ik heel veel internationale volgers op heb. In de beschrijving van de video staan de gebruikte producten. Ik ben trouwens op zoek naar een handig bewerkingsprogramma voor windows 8 laat het weten als je nog aanraders hebt!

Hier nog een foto's van de look:



zaterdag 25 oktober 2014

Nieuwe camera! Nikon coolpix s6600

Al een tijdje had ik het idee om een nieuwe camera te kopen en ik had afgelopen week herfstvakantie dus heb flink lopen googelen over welke camera ik nou het beste kon aanschaffen. Mijn budget als student is helaas niet zo hoog dus een spiegelreflexcamera is helaas geen optie. De grootste reden waarom ik een nieuwe camera wou is omdat ik eentje wil die goed kan filmen! Mijn vorige camera was heel slecht in filmen en bovendien kon je niet inzoomen en jezelf niet zien. Met deze camera kan dat wel!

Specificaties van de camera:
12x optische zoom
16 megapixel
Full HD 1080p filmen
Wi-Fi

Op het eerste gezicht lijkt dit een gewone camera..

Maar hij heeft dus een kantelbaar scherm, waardoor je goed jezelf kan zien. Ideaal voor filmen en het maken van selfies!

De zoom heb ik al getest en die doet het erg goed kan ik je vertellen!


Ook kun je dmv de touchscreen van een afstand de camera bedienen, handig!

Ik ben zeker blij met mijn nieuwe camera en kan niet wachten om hem uit te testen. Jullie kunnen in de toekomst dan ook eindelijk youtube tutorials verwachten van mijn ooglooks!

Ik heb deze camera voor 177 euro besteld op bol.com

maandag 20 oktober 2014

Instagram diary september/oktober

Het is weer tijd een kijkje in mijn leven! Ze hier de fotos van de afgelopen maand
Weer even naar de primark geweest in nijmegen(Waar ik studeer) Ik moet mezelf echt inhouden om niet vaker te gaan ;P

Lekker uit eten met vriendlief bij koekoekpannekoek in wageningen, deze pannekoek met sla en geitenkaas was erg lekker!

Ik was een paar dagen ziek en besloot maar breaking bad te gaan kijken, ik heb toen in 3-4 weken alle 5 seizoenen uitgekeken!

Een nieuwe foto gemaakt voor aan de zijkant van mn blog, ik draag hier material girl trouwens.

weer lekker cellen tekenen bij cytologie practicum.

Bloggen, dit artikel staat nog niet online.

2500 volgers op @makeupbyeline

Paardrijden met met een zusje, ik had al langer dan een jaar niet gereden maar het is net als fietsen, je verleert het niet! 

Ik kocht bij de van haren laatst nieuwe laarsjes en ik besloot ook nog deze mooie enkellaarzen te bestellen.

Latergram van vriendlief in de hema afgelopen zomer.

Op dit moment heb ik herfstvakantie en ben ik alles aan het samenvatten en doorkijken want volgende week en die week erop heb ik tentamens!

Mijn instagram account is @elinef92 zou het leuk vinden als je volgt!

donderdag 16 oktober 2014

Outer space ooglook



Ik had eindelijk weer eens tijd (en inspiratie) om een ooglook te maken en het weer om te fotograferen zat ook mee. Ik pakte het sleek sparkle 2 palette erbij en maakte deze smokey eyes met vooral blauwe en paarse tinten. Deze look zal vooral heel mooi staan bij bruine ogen. Kijk verder voor meer foto's en een lijst met gebruikte producten.









Deze fotos heb ik iets bewerkt omdat ik geen foundation en concealer op had en mijn huid nogal vettig en niet egaal is(helaas) Er is niks aan de makeup zelf bewerkt. Aleen het constrast en helderheid zijn iets verhoogt want mijn camera laat de kleuren anders nogal 'dof' lijken.

Hier zie je waar ik welke kleuren heb aangebracht:

Gebruikte producten:

red cherry nepwimpers #76

duo wimperlijm
plakband
essence liquid ink
essence mascara
hema wenkbrauwpotlood 11
catrice oogschaduwbasis
nyx zwart oogpotlood
sleek sparkle 2 palette
ebay 15 nude colors paletje

Vergeet niet mijn instagram account @makeupbyeline te volgen waar ik al mijn ooglooks plaats! Al vaak voordat ze op mijn blog komen.

dinsdag 14 oktober 2014

Mijn favoriete lipstick kleuren voor de herfst! +nieuwe enkellaarzen

 Het is nu dan echt herfst geworden en bij herfstig weer denk ik aan mooie herfstkleuren op de lippen! Vooral donkerroze en paarsige tinten zijn dan helemaal hot. Ik heb een aantal lipsticks uit mijn collectie gezocht die heel geschikt zijn voor deze tijd van het jaar!


 Mac ruby woo-rimmel london 107-catrice material girl-rimmel shocking pink-E.L.F. ravishing rose- essence blush my lips.


Ruby woo is een prachtige donkere rode lipstick die het vooral goed doet op bijvoorbeeld een gala. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem nooit draag, simpelweg omdat ik gewoon geen rode lipstick draag, wat toch best zonde is want het is een prachtige kleur! De kleur ernaast van rimmel is een donkerpaars/rood met een bruine ondertoon. Echt een vampy kleur. Daarnaast zie je catrice material girl, deze kleur is erg populair ook heel draagbaar, van al deze kleuren draag ik deze het vaakst. Verder zie je rimmel shocking pink, niet meer te koop helaas, maar deze kleur is heel mooi donkerroze. De twee kleuren rechts zijn heel draagbaar; elf ravishing rose is een donker oudroze kleur en blush my lips is een wat opvallendere roze kleur maar wel best donker.


 Swatches:
De swatches zijn gewoon in dezelfde volgorde als ik ze hierboven heb laten zien.


Verder wil ik trouwens nog even deze leuke enkellaarzen laten zien! Ik had al eerder een collective shoplog laten zien maar ik besloot later om toch nog ook deze mooie enkellaarzen te bestellen bij van haren die ik in de winkel aan had gepast maar niet had meegenomen.(en er spijt van had)


Deze laarzen waren 35 euro en de hak is 8 cm dus je kunt er prima op lopen!

P.S. Ik ga binnenkort een betere camera kopen waarmee ik ook in HD kan filmen zodat ik eindelijk echte tutorials kan opnemen! Ik zit nu te denken aan de Nikon coolpix L830. Als jullie nog aanraders hebben(niet te duur want een canon eos60D ofzo kan ik niet betalen helaas) hoor ik het graag!


donderdag 9 oktober 2014

Collective shoplog/aankoopjes met van haren, h&m, kruidvat, action

Ik had echt dringend nieuwe laarsjes nodig dus ik kocht deze zwarte laarsjes met gouden details bij de van haren voor 35 euro in nijmegen. Ze staan superleuk!

Bij de H&M in heerenveen afgelopen zaterdagmiddag kocht ik een pyamabroek die was afgeprijsd naar 7 euro! En verder nog een paarse bh voor 13 (met bijpassende hipster die in de was zit) en een roze bh voor 15 met zwarte details.

Vorige week zaterdag kocht ik in wageningen wat dingen zoals een een taartvorm, bodylotion en deo bij de action. Bij het kruidvat kocht ik een lipstick en nagellak waar jullie al een review over hebben gezien. Verder nog vitames en de double volume nepwimpers die jullie ook al hebben gezien in de ooglook laatst. Bij de tuinen kocht ik nog whey protein, dit gebruik ik na het sporten graag en ook nog scent chips voor in mijn geurbrander.

Hebben jullie nog geshopt de afglopen tijd?

zondag 5 oktober 2014

Lust voor het oog #18

Vandaag is het alweer tijd voor de 18de editie van lust voor het oog! Kijk mee naar de mooiste makeup plaatjes en doe inspiratie op voor je collectie.

































Bron: tumblr. Ik zou het leuk vinden als je ook tumblr hebt als je me daar volgt! Hier kan dat.


 
Images by Freepik