woensdag 30 april 2014

MUA heaven&earth palette review

Vandaag een review over een palette wat ik al heel lang heb,sinds februari 2013, maar er nog nooit een review over heb geschreven. Dit palette heb ik destijd kunnen meebestellen met iemand op girlscene. Nu MUA hier in nederland verkocht zal worden is het misschien handig om een review te schrijven zodat jullie kunnen zien hoe mooi die is! Ik heb dit palette heel veel gebruikt vorig jaar maar sinds dit jaar bijna niet meer omdat ik weer veel andere palettes heb gekocht. Toch heb ik dit palette met veel liefde gebruikt en vind ik hem nog steeds heel fijn en pak hem er soms nog steeds bij!




En zo ziet het palette er nu uit:



Lekker veel panporn! Als je trouwens in de zoekbalk hiernaast even de naam van het palette intikt hiernaast zul je ook ooglooks vinden met dit palette, handig als je nog inspiratie zoekt.


Swatches:



Niet verkeerd toch! Een paar kleuren zijn iets minder maar alsnog niet slecht. Enige nadeel is dat er geen matte tinten in het palette zitten en de kleuren geen namen hebben.

Vooral de highlighter en de koperen kleur zijn een favoriet, maar dat hadden jullie aan de pans al kunnen zien!

Hebben jullie een palette van MUA?

maandag 28 april 2014

Shoplog primark almere april 2014

Gisteren was ik naar de primark in almere geweest. Het was er echt megadruk! Ik ging pas in de middag en kon helaas weinig leuke kleding meer vinden in mijn maat, er hingen bijna alleen nog maar hele kleine en grote maten, toch heb ik nog een paar dingen gekocht.





Ik kocht beige sandalen, een kort broekje, een witte blouse, witte sokjes, een bh-string set(ik heb echt een bh verslaving haha, de string heb ik in de was en staat niet op de foto, als je ondergoed koopt in een winkel was het dan eerst! je weet nooit wie er met z'n vieze vingers aan heeft gezeten), watjes, scrubhandschoentjes en gezichtsdoekjes. Ik heb best weinig gekocht voor mijn doen, ik was maar 53 euro kwijt in totaal.


Ook heb ik nog een paar dingen gekocht bij het kruidvat op koningsdag die ik er even bij heb gelegd. Ik kocht een essence lipstick in coral calling, ik ben gek op de essence lipsticks en deze kleur had ik nog niet. Ook kocht ik de all about matt oil free makeup, dit is een soort foundation. Verder nog een behandelingsolie met tea trea omdat ik de laatste tijd veel last heb van puistjes sinds ik geen pil meer slik. De nachtcreme met tea trea olie heb ik al en vind ik best fijn, ik ben benieuwd of dit werkt.

Hebben jullie nog geshopt dit weekend?

zondag 27 april 2014

Beautyspullen ruilen & verkopen via facebook

Sinds kort zit ik op facebook in een aantal groepen waarin je beautyspullen kunt ruilen of verkopen. Ik wou hier graag even iets over vertellen!

Er zijn een aantal ruilgroepen zoals beauty trade en ruilgroep 2.0 waar je lid van kan worden. Hierin kun je foto's op plaatsen met spullen die je wilt ruilen en mensen kunnen dan reageren op je foto. Wie als eerste reageert is als eerste aan de beurt. Je kunt vervolgens chatten met de persoon en overleggen wat je gaat ruilen. Vind je niks leuks tussen de ander zijn aanbod dan ga je verder met de tweede persoon die heeft gereageerd, enzovoort. De meeste spullen die worden aangeboden zijn nieuw of slechts 1 of een paar keer gebruikt. Dit is een leuke manier om iemand anders blij te kunnen maken en zelf eens wat nieuws uit te proberen! Zo heb ik onlangs geruild met iemand en heb ik dit leuke pakket ervoor in de plaats gehad:








 Vooral de lipstick ben ik blij mee want het is voor mij een goede nude/mylips but better kleur en zo'n kleur had ik nog niet! Hij is een beetje peachy/bruin van van het merk the face shop in kleur nummer 2.



Ook zijn er groepen zoals beauty& fashion market waar je spullen kunt verkopen. Hier heb ik zelf mijn naked 2 palette verkocht. Ja je leest het goed, verkocht! Het is niet dat ik het palette niet fijn vind maar de kleuren zijn toch te koel voor mij en ik wil graag een ander palette kopen(zoals nude tude van the balm of zoeva naturally yours) dus heb ik daar ook weer geld voor nodig, vandaar. Ik maak er liever iemand anders blij mee. Ik heb het palette op marktplaats gezet maar kreeg daar weinig reacties of alleen hele lage biedingen. Toen heb ik het palette op de facebookgroep gezet en daar kreeg ik meteen een heleboel reacties en heb ik het palette snel kunnen verkopen.

Zijn jullie al bekend met deze facebookgroepen? 

vrijdag 25 april 2014

Koningsdag makeup look

Vorig jaar maakte ik deze oranje ooglook met gouden glitters voor koninginnedag en dit jaar heb ik weer heel iets anders gemaakt! Deze look heeft oranje onder het oog en boven het oog rood-wit-blauw. Een winged liner en nepwimpers om het af te maken natuurlijk. Ik heb voor deze look mijn 120 palette gebruikt en nepwimpers #117 van red cherry.








Gaan jullie nog een speciale makeup look dragen met koningsdag?

maandag 21 april 2014

Pasen ooglook


Gisteren scheen heerlijk de zon en had ik zin om weer eens een vrolijke look te maken met felle kleuren die me aan pasen doen denken. Ik maakte deze look met blauw, lila, groen en geel. Niet draagbaar maar ik vind het gewoon leuk om te experimenteren met kleur! Ik heb mijn 120 palette gebruikt voor deze look en de nepwimpers komen van ebay.








Hoe is jullie pasen? Ik ben gisteren naar een outdoor feest geweest en heb heerlijk van de zon genoten en vandaag moet ik helaas weer wat nuttigs gaan doen.

donderdag 17 april 2014

Ebay bestelling/shoplog!

De afgelopen 2 maanden heb ik weer allemaal leuke dingetjes besteld op ebay en inmiddels zijn er al een heleboel pakketjes binnen, vandaag laat ik zien wat ik allemaal heb besteld!

Als eerste deze lipstickhouder, ik heb er al eentje maar had een tweede nodig aangezien mijn lipstick collectie blijft groeien! De link vind je hier.



Ook bestelde ik weer nepwimpers. Ik heb er al twee paar opgehad en ze zijn echt van goede kwaliteit! De link vind je hier.

Deze lipstains hebben jullie al een review over gezien, ze zijn heel fijn! De link vind je hier.



Op girlscene was iedereen helemaal weg van deze zwarte bh. Ik besloot hem ook te bestellen en hij is inderdaad heel mooi! Helaas zijn de cups niet zo stevig als ik had gehoopt maar alsnog een hele fijne bh. Link


Deze armband heb ik al multicolour en roze en nu besloot ik ook een witte te bestellen omdat hij zo mooi is! Link

 Ook bestelde ik 3 navelpiercings op ebay, met een vlinder, een rits en eentje met een vleugetje(had ik al maar ging stuk). 


Deze kwast is heel groot voor een platte oogschaduwkwast, ik heb hem zelf wat bijgeknipt!(op de onderste foto zie je mijn zoeva smokey shader ter vergelijking) De haren zijn zacht maar hij pakt niet zo veel oogschaduw op als ik zou willen. Link De blendingskwast die ik gewoon op buyincoins bestelde is trouwens veel beter en een aanrader.


Deze zelfbruiner van St.Moriz(dupe van St.Tropez) heb ik twee jaar geleden ook gehad en hij was heel fijn! aangezien ik hier in de winkels de zelfbruiners erg duur vind bestelde ik hem opnieuw. Link



Ook zijn er nog een aantal dingen waar ik op wacht:


-paars slaapjurkje, ik hou van paars en voor de lage prijs wou ik het wel proberen.




-Zonnebrillen(ray-ban look al likes) met spiegelglazen, een roze en gouden variant.
Vorig jaar heb ik ook al twee soortgelijke brillen besteld, een blauwe en ook de gouden maar helaas heeft die allemaal barsten erin dus bestelde ik hem maar nog een keer!

Hebben jullie onlangs nog wat leuks besteld op ebay?
 
Images by Freepik